Ngjitës

styrofix

ngjitës për styropor

styrofix i bardhË

Ngjitës i bardhë për styropor

cerafix

ngjitËs pËr pllaka qeramike

cerafix i bardhË

NGJITËS PËR PLLAKA QERAMIKE i bardhË

megafix

ngjitËs special pËr pllaka

sipofix

ngjitËs për blloka të siporeksit

thermofix

ngjitËs termo rezistues pËr Qeramika

 

produktet tona

Lloje të ndryshme të gjitësave për pllaka, blloka, ngjitës special the termo rezistues

Fasada të dimensioneve të ndrsyshme me paketim të butë dhe të fortë

Baza

Baza dhe betonkontakt i cilësisë së lartë i paketuar sipas standardeve europiane 

Ngjyra

Ngjyrë dispersive e kualitetit të lartë në bazë të rrëshirës
artificiale

LLaqe

Llaqe dhe nivelizues tjerë të cilësisë së lartë, i gatshëm për përdorim sipas standarveve